Inspiration till vardagsrummet

Inspiration till vardagsrummet

Vardagsrummet är där familjen samlas runt soffbordet för spel, framför TV:n för att se en film, eller samla släkten på julafton. Oavsett anledningen så är det vanligt att man spenderar mycket tid i vardagsrummet. Därför är det viktigt att inredningen är genomtänkt.

Yeelight LED Lightstrip 1S är en flexibel ljusslinga som kan paras ihop med flertalet smarta hem plattformar för att styras och anpassas utefter inställningarna man vill ha. Nuförtiden är det ofta vanligt att man sätter belysning bakom TV:n i form av lightstrips. Med 16 miljoner olika färger samt integraton med Razer Chroma är Yeelight LED lightstrip ett perfekt komplement för att ytterliggare höja stämningen vid filmtittande eller spelande. Man skulle även kunna placera Yeelight lightstrip bakom till exempel en TV-bänk eller skåp för att öka stämningen. Yeelight lightstrip är enkel att förlänga eller förkorta. Det går alltså att anpassa längden utefter behov.

Yeelight LED Smart bulb W3 är precis som Yeelight LED Lightstrip anpassningsbar. LED Smart bulb är en ledlampa som kan sättas in i vilken E27-sockel som helst och sen styras via WIFI utan krånglig installation. Med Razer Chroma integration anpassas ljuset efter vad som visas på skärmen. Vill man så kan man istället få ljuset att blinka och ändras i takt med musiken. Smart bulb W3 kommer i 2 olika varianter - både RGB och dimbar vit.

Yeelight LED Ceiling Light Arwen är en anpassningsbar lampa med dimmerfunktion. Färgtemperaturen täcker ett intervall mellan 2700k-6500k. 16 miljoner olika färger gör att du kan ändra ljuset beroende på stämningen. Med inbyggt WIFI går det att styra ljuset via telefonen via appar som till exempel Google home, Alexa och Apple HomeKit. Det ingår även en fjärrkontroll för att styra och justera ljuset. Månskensläge avger ett svagt ljus ungefär som månljuset, vilket underlättar om man vill kunna se på natten utan att ljuset stör den biologiska klockan. Med en simpel modern design är det en lampa som passar ihop med alla typer av inredningar. Yeelight LED Ceiling Light Arwen kommer i 2 olika storlekar.

Yeelight Plug-in Motion Sensor Nightlight är en lampa utrustad med smarta funktioner. Med rörelsesensor sätts lampan på vid rörelse. Denna lampa är perfekt att sätta i uttag för att till exempel belysa utrymmen eller vägar om man vaknar upp på natten. Lampan kopplas in direkt i uttaget vilket innebär att inget batteri behövs. Ljuset med en styrka på 2500k är behagligt för ögonen under natten vilket innebär att man får ljus nog för att se utan svårigheter att somna på grund av för starkt ljus. Via auto-funktionen behöver man inte tänka på att koppla ur o sätta i lampan, utan den märker automatiskt om det är ljus i rummet eller inte. Detta innebär att den sätts på först vid behov.