Inspiration till sovrummet

Inspiration till sovrummet

Det har blivit populärt att ha lightstrips i taket i sovrummet. Vare sig det är för att man vill ha en stämningsfull belysning eller för att kunna kontrollera vilken färg rummet lyser upp i så är möjligheterna många. Yeelight LED Lightstrip 1S är kompatibel med Razor Chroma vilket tillåter användaren att byta färg eller låta ljuset reflektera och blinka i takt till spel, film eller musik. LED-strips har blivit väldigt populära i samband med att många som spelar in TikToks eller streamar har lightstrips i taket. Yeelight LED Lightstrip 1S är enkel att styra via smarta hem appar som till exempel Amazon Alexa, Google home eller Apple Homekit.

 

I bilden: Yeelight motion sensor closet light

 

Garderober är utrymmen som ofta är dåligt eller inte alls belysta. Har man en walk in closet är det dessutom ett måste att ha belysning, för annars ser man inget. Även om man har en lite större garderob kan man ibland känna att man inte ser tillräckligt bra utan en lampa. Yeelight motion sensor closet light är perfekt i sådana här utrymmen. Med en inbyggd rörelsesensor sätts den på automatiskt så fort man öppnar dörren till garderoben. Ett batteri är inbyggt i lampan vilket innebär att man inte behöver installera eller dra massa kablar. Lampan har ett behagligt ljus som inte är alltför starkt. Är det så att man har en walk in closet kan man i stället köpa en Yeelight Crystal Ceiling Light Mini. Då installerar man den i taket och den lyser upp så fort det är rörelse i rummet via inbyggda rörelsesensorn.

 

Ofta har man ett nattduksbord precis vid sängen. På bordet kanske man lägger sina läsglasögon, boken man precis läst samt sin mobiltelefon som man lägger på laddning innan man lägger sig. Sen finns det ofta en bordslampa.
Yeelight Staria Bedside Lamp Pro är den perfekta bordslampan. Den har en enkel design som passar in i de flesta hem. Ljuset har dimmer funktion vilket innebär att man kan ställa in ljusstyrkan. Det går även att styra lampan via röstkommando eller app via smarta hem-appar. Dessutom har lampan en platta för trådlös laddning så man kan ladda sin telefon eller andra saker som stödjer trådlös laddning. Tänk att vakna upp med en fulladdad telefon som ligger precis vid nattduksbordet utan att behöva oroa sig för om man kopplat in laddaren eller inte!

 

I bilden: Yeelight Staria Bedside Lamp Pro

 

Är det så att man vill ha en mindre nattlampa som också har en trådlös laddplatta kan man i stället köpa en Yeelight Wireless Charge Nightlight. Lampan är magnetisk och går att ta lös från laddplattan, så att det går att ta med sig den om man till exempel behöver gå på toaletten.

Yeelight Plug-in Motion Sensor Nightlight är en lampa utrustad med smarta funktioner. Med rörelsesensor sätts lampan på vid rörelse. Denna lampa är perfekt att sätta i uttag för att till exempel belysa utrymmen eller vägar om man vaknar upp på natten. Lampan kopplas in direkt i uttaget vilket innebär att inget batteri behövs. Ljuset med en styrka på 2500k är behagligt för ögonen under natten vilket innebär att man får ljus nog för att se utan svårigheter att somna på grund av för starkt ljus. Tack vare auto-funktionen behöver man inte tänka på att koppla ur och sätta i lampan, utan den märker automatiskt om det är ljus i rummet eller inte.