Inspiration till kontoret

Inspiration till kontoret

Ett kontor är en arbetsstation. En plats där man behöver kunna fokusera för att få jobbet gjort. Oavsett om man har ett kontor man åker till eller ett hemmakontor så finns det vissa kriterier som måste uppfyllas för att kontoret ska vara en optimal plats att jobba på. Det perfekta kontoret ser olika ut för alla, men några kriterier har alla kontor gemensamt. Bland annat ska det vara bra ventilerat, det ska vara ett bra skrivbord samt en bekväm stol. Även belysningen är otroligt viktig.

Yeelight Crystal Pendant Light är perfekt för hemmakontoret. Med en höjd som är justerbar kan man placera lampan ovanför skrivbordet och sen anpassa hur högt eller lågt man vill att lampan ska hänga. En minimalistisk modern design gör att den lämpar sig för alla hemmakontorsmiljöer. Allteftersom det blir mörkare under dagen går det att anpassa styrkan på ljuset vilket innebär att man kan ha ett behagligt ljus under hela dagen utan att slita på ögonen.

Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro är en skrivbordslampa som passar utmärkt som arbets- eller läslampa. Med smarta funktioner kan du dels anpassa ljuset efter ditt tycke, men lampan kommer även kunna anpassas och justeras efter omgivningens ljus. Ljuset anpassas under kvällen så det inte stör den biologiska klockan.  Det finns även ett barn-läge som är anpassat för barns känsliga ögon. LED Desk lamp V1 Pro kan enkelt styras via appen samt direkt på lampan. Lampan kommer i 2 olika utföranden – med lampfot eller med klämma så man kan klämma fast lampan vid sidan av skrivbordet för att den ska ta mindre plats på skrivbordet.

Yeelight LED Ceiling Light Arwen är en anpassningsbar taklampa med dimmerfunktion. Färgtemperaturen täcker ett intervall mellan 2700k-6500k. 16 miljoner olika färger gör att du kan ändra ljuset beroende på stämningen. Med inbyggt WIFI går det att styra ljuset via telefonen via appar som till exempel Google home, Amazon Alexa och Apple HomeKit. Det ingår även en fjärrkontroll för att styra och justera ljuset. Månskensläge avger ett svagt ljus ungefär som månljuset, vilket underlättar om man vill kunna se på natten utan att ljuset stör den biologiska klockan. Med en simpel modern design är det en lampa som passar ihop med alla typer av inredningar. Yeelight LED Ceiling Light Arwen kommer i 2 olika storlekar.