Inspiration till köket

Inspiration till köket

Hjärtat i varje hem. Där måltider lagas och bakelser bakas. Kryddor i alla dess former från världens olika hörn. Bakom luckor och i skåp döljer sig olika ingredienser. Dessa är grunden för vad som kommer att lagas.

I ett skafferi eller i ett skåp brukar det ofta vara dåligt belyst. Har man mycket i skåpet kan det bli svårt att hitta det man letar efter. Yeelight Motion Sensor Nightlight är perfekt för mindre utrymmen som behöver lysas upp. Lampan har 2 olika lägen. Med hjälp av en sensor känner lampan av när det är rörelse eller när det är mörkt och man behöver belysning. Annars kan man stänga av och sätta på lampan manuellt som en vanlig lampa. Yeelight Motion Sensor Nighlight är enkel att installera. Med medföljande krok kan man hänga upp lampan, eller så kan man använda 3M tejp. Annars har lampan en magnet på baksidan. Standby tid på batteriet är upp till 120 dagar vid full laddning.

Är det så att man har ett större skafferi passar Yeelight Motion sensor closet light bättre. Lampan styrs av en sensor som känner av rörelse i mörker. Lampan drivs av ett inbyggt laddningsbart batteri så man behöver inte dra några kablar. Med varianter på tre olika storlekar om 20, 40 och 60 cm finns det en storlek som passar alla. Dessutom kommer lampan i både silver och svart.